Långfredag på Ingarö

Kyllan.blogg.se / 30 Mars, 2018 - 20:55 / Utflykt
0 kommentarer

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Faboulus! 


Kan själv.

Kyllan.blogg.se / 30 Mars, 2018 - 13:20 / Haddock
0 kommentarer

(null)

(null)

(null)

(null)


Liten blir "stor" & vill äta själv. 
Pjhu säger mamman & pappan & gör sig redo med wettex & mopp haha! 


Skärtorsdag

Kyllan.blogg.se / 29 Mars, 2018 - 22:16 / Träning
0 kommentarer

Så in i bombens välbehövlig ledig dag tillsammans. Lilla familjen på Karlbergsvägen. Sol & vår i luften. Långpromenad, kaffe i solen, besökte lilla handelsträdgården & köpte första vårblommorna till trappan. Underbart! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Springtur i vårkvällen, koltrasten sjöng ljuvligt. God mat, tända ljus & soffhäng. Bästa torsdagen! Är inte Haddock för go så säg, härligaste unge den. Vi ses! 

Första påskägget!

Kyllan.blogg.se / 29 Mars, 2018 - 13:23 / Haddock
0 kommentarer

Överlycklig Lilleman har fått sitt första påskägg.  Av Alva....PÅSKHAREN såklart hihi. Mycket glad över Mumin ägg & dess innehåll. Tack snälla påskharen! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Glad Påsk

Kyllan.blogg.se / 29 Mars, 2018 - 11:10 / Fint
0 kommentarer

Liten kik på årets påsk piff. Har som vanligt ett stort ris med äpplekvistar från trädgården. Det står något högre upp än vanligt av förklarliga skäl. Nämner ingen påskris marodör så är ingen nämnd. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Har små hängen med affektionsvärde. Gula garnkycklingar som min farmor gjort, små ägg i plåt jag köpte till Haddock förra året, ett fint ägg med fjäder på, tre små hungriga fåglar i ett bo från när jag var liten. De rosa fjädrarna har jag fått av mamma. Alla fjädrar är syntetiska. Nu ska det piffas utomhus! 


Kvalitetstid

Kyllan.blogg.se / 29 Mars, 2018 - 09:27 / Emelies favoriter
0 kommentarer

(null)

Godmorgon skärtorsdag! Fri sikt till Blåkulla ikväll för alla påskkärringar. Blå himmel & sol, underbart!! Två dagars ledigt framför mig vilket känns så himla välbehövligt. Bara vara med lilla familjen & mysa. Ladda upp batterierna & pyssla hemma. Längtar efter det. Ha en underbar dag i solen! När allt är nästan som vanligt.

Kyllan.blogg.se / 27 Mars, 2018 - 23:08 / Reflektion
0 kommentarer

I många, många månader tog jag långa djupa andetag. När närmaste vänner blev gravida, dop jag inte förmådde mig att gå på för det gjorde för ont. När jag gick förbi NK’s skyltfönster & de visade senaste baby trenden. När jag med omsorg valde  ut finaste presenter till de finaste vänner vars nya familjemedlem kommit till jorden. Djupa långa andetag & allt var nästan som vanligt. Nästan. 

(null)

Idag är allt som vanligt. Nästan. För allt blir aldrig som vanligt igen. Och det vill jag inte heller. Och vad är egentligen ’som vanligt’? Mitt älskade barn. Obeskrivligt hur mycket jag älskar dej Haddock. Alltid. 


Vårig Våffeldag!

Kyllan.blogg.se / 25 Mars, 2018 - 20:35 / Trädgården
0 kommentarer

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ja ni ser ju! VÅR!! Utemöblerna åkte fram & vi grädda våfflor ute på altanen för glatta livet - mums! Klippte äpplekvistar & satte i vas. Mem framförallt NJÖT av värmande solstrålar. 

UNDERBART! 


Premiärmilen!

Kyllan.blogg.se / 24 Mars, 2018 - 14:33 / Träning
0 kommentarer

(null)

(null)

(null)

Och där bockade vi av årets första lopp! På norra Djurgården gick premiärmilen av stapeln i den isigaste vinden i mannaminne. Huvva! Men vi fick fort upp värmen & det gick som smort hörreni. Alla mina långpromenader har gett resultat. Kändes kanon! Ja iaf upp till 8km sen fick Oskar, klippan i mitt liv, putta på lite. Längtar redan till nästa lopp!! 


Helg!

Kyllan.blogg.se / 23 Mars, 2018 - 21:46 / Träning
0 kommentarer

(null)

(null)

Oj vilken vecka! Kräksjuk Lilleman. Så synd om honom, så liten & kan inte tala om var han har ont & vad han behöver. Skrutten. Idag har han fått behålla gröt med banan, blåbärssoppa & rostad smörgås. Sover gott nu. & vi med strax haha. 

Laddad inför loppet i morgon? Mjaaaaeee hehe. Men kul ska dé bli minsann! 

(null)

(null)

Premiärmilen 2016! 
Dagen innan hade jag opererat bort två visdomständer haha! Och kämpade med att bli gravid. Bara 6 veckor senare fanns lillen i magen. Helt fantastiskt!!
❤️

Kontrast

Kyllan.blogg.se / 21 Mars, 2018 - 06:04 / Familj
0 kommentarer

En hälsning från mamma & pappa som är på ett soligt Fuertuventura och en hälsning från syster yster som vattnar mammas 23 574 pelargoner i Rinkaby. Längtan efter vår & värme har väl aldrig varit mer efterlängtad än nu? Fast, så säger vi nog  alla varje vårvinter. 

(null)

(null)

Jag sitter & väntar på ett minst sagt tidigt morgon tåg. Frukost möte på jobbet. Håller tummar & tår för att Haddock får behålla ngt i sin lilla mage idag. Inget skoj med kräksjuka när man är så liten. Lilla skrutt. Ömsom värme ömsom vind

Kyllan.blogg.se / 20 Mars, 2018 - 13:17 / Träning
0 kommentarer

Min & Oskars favvo morgon mys a la ’dricka massa kaffe med skummad mjölk i sängen’ har ju lagts på is av förklarliga skäl. Blink blink. Men! I morse kom min skinande prins galopperandes (bokstavligt talat då skåp marodören satt där nere på köksgolvet!) med kaffe & juice i högsta hugg - Bästa Oskar! 

(null)

Blev en fin springtur på BARMARK - HURRA! Slippa halka runt & hit & dit på isiga trottoarer. Hello Spring säger jag! Värmande solstrålar byttes ut lite då & då mot isig vind. Men! Hello SPRING!! 

(null)

Fin helg

Kyllan.blogg.se / 18 Mars, 2018 - 21:04 / Emelies favoriter
0 kommentarer

Helgen går vanligtvis i 290 men när jag jobbar lördagen som denna helgen, går den ännu fortare. Och i ärlighetens namn är vi tok trötta småbarnsföräldrar just nu, så det blir inga uppesittar kvällar i detta huset haha. Men! Vi är bra på  att ta tillvara på de små stunderna. Långpromenader före jobb under blå himmel, hemmagjord tomatsoppa med ett glas rött. Fika med goaste vänner i ett soligt Södermalm. En take away kaffe på Mosebacke med hela Stockholm under våra fötter. Och vår  älskade solstråle som lyser upp hela vår tillvaro. Varje dag. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

FRIYEY & dagens selfie

Kyllan.blogg.se / 16 Mars, 2018 - 12:32 / Fint
0 kommentarer

Fredagskänslan är här! Dagen startade på allra bästa vis, långpromenad i strålande sol. Tio minus KUNDE varit tio plus (morr!) men det är bländande vackert ute en sådan här dag. 

(null)

(null)

Vad ska ni hitt’på i helgen? Jag är strax på jobb, blir jobb även i morgon & ledig på söndag. Då blir det fika dejt i stan med goa vänner som är uppe från Skåne. 

(null)

(null)

(null)


Härlig helg på er! Tjingeling! 

Liten titt

Kyllan.blogg.se / 13 Mars, 2018 - 09:39 / Emelies favoriter
0 kommentarer

Lite vad jag för tillfället spanar in & sparar ner i olika mappar på Pinterest. Blåbärsmössa till Lilleman som farmor ska sticka. Vår out fits i mängder! Blir så himla inspirerad & vill bara köpa köpa köpa vårsköna brallor med tunna tishor, klänningar  & randiga blusar. Det kliar i fingrarna efter att plantera sticklingar & köpa årets fröer, vad ska vi odla i år!? Jag älskar bröd i alla de former, min last här i livet & den lasten är väl helt ok tänker jag hehe. Recept! Vegetariska, nyttiga, onyttiga! Mums. Sovrums inspiration. Vill  måla om & göra en foto vägg. Fondvägg? Ingen fondvägg? Färg? Många svåra beslut! Spanar in lite drinkar så länge hihi. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Samtliga bilder från Pinterest. Ny vecka!

Kyllan.blogg.se / 12 Mars, 2018 - 13:10 / Livet
0 kommentarer

Nu kickar vi igång den här veckan tycker jag! Kent i lurarna, vita sneakers & våren är på väg, eller hur? Då kör vi! 

(null)

Mysmorgon

Kyllan.blogg.se / 12 Mars, 2018 - 10:06 / Emelies favoriter
0 kommentarer

(null)

(null)

(null)

(null)

Hej Mars!

Kyllan.blogg.se / 11 Mars, 2018 - 14:44 / Fint
0 kommentarer

Har kikat lite bakåt i bloggen på hur mina mars månader sett ut. Och precis som i år har det varit snö i början på månaden. Så misströsta ikke!! Det blir vår!! Till påsk har jag bestämt att vi ska grädda våfflor på altanen, plocka körbärskvistar,  förkultivera fröer, cykla, sitta med nosen i vädret & få D vitamin med en kaffekopp i högsta hugg. Jippi! 

(null)

(null)

Rutiner, vardag & 10.000!

Kyllan.blogg.se / 08 Mars, 2018 - 13:10 / Träning
0 kommentarer

Hej hallå! 

Att komma tillbaka till jobbet är super skoj, allra mest att komma tillbaka till mina fina goa kollegor - guld värda! Men pust & Pjhu är en omställning. Trött i skallen om kvällen. 

Blivit en del långa dagar & sena kvällar. Hela lilla familjen har & är förkylda, jag är betydligt mycket bättre vilket är skönt. Vi känner oss nog lite allmänt förvirrade med, Oskar har en ny vardag hemma med Lill-vildingen Lilleman. Jag ska upp & iväg & jobba. Laga super middagar & träna sätts åt sidan för att vi ska hitta nya rutiner & hitta ett slags lugn i vardagen. Thank god för pasta a la 3 min! 

Men! Idag fick jag mina 10.000 steg! Mitt mål är att komma upp i det varje dag & inte fuska mig till dem genom att lulla på hemma i mysbrallor. Det var så himla skönt att snöra på mig dojjor & ge mig ut i snömodd, Hejja! Förutom Haddock, saknar jag mina långpromenader. 

Men dagar som idag när jag börjar senare är perfekta att lägga ett träningspass på förmiddagen. Och sen när vi ställer om klockan ser jag fram emot jogging turer i kylig vårkväll när koltrasten sjunger. 

(null)

Vårtecken

Kyllan.blogg.se / 02 Mars, 2018 - 13:25 / Fint
0 kommentarer


Se där ja! Mitt i kylan & vintern syns ett hopp om att vi är på rätt väg. Mot våren! Små videkisar som fortfarande ligger mjukt, inbäddade & sover gott. 

(null)


Jag är på väg till jobb, varit på vårdcentralen & fått mitt sår ompysslat. Ikväll blir det På Spåret final med goa vänner, Ha en härlig helg & må gott.