Med Hopp..

Kyllan.blogg.se / 24 Februari, 2017 - 18:12 / Livet
0 kommentarer

..om att våren snart är på G går jag dagens promenad med raska steg & insuper kanske, kanske vad som är de sista riktigt krispiga vinterdagarna. Solen står högre för varje dag & det blir ljusare & ljusare om kvällen. Nästa vecka äntrar vi mars månad. Vår månad. YEY! 


Liten räv till Haddock, present från familjen Panda & elefant speldosan är från mormor & morfar. Vi har fått så himla mycket fint till vår klimp. Ska visa en dag tiden inte susar förbi i 290! Skrämmande fort går den.. 

Helg

Kyllan.blogg.se / 24 Februari, 2017 - 13:00 / Livet
0 kommentarer

Hej från Haddock & ha en Härlig Helg! 


Pelargon dax

Kyllan.blogg.se / 24 Februari, 2017 - 10:59 / Emelies favoriter
0 kommentarer

Plockat in fyra små pelargoner jag satte i såjord i höstas. De har klarat sig fin fint i gästhuset ibland (alla!) de andra kompisarna i vinter. 


De behöver dock lite ny näringsrik jord ganska snart. Men de kommer säkerligen trivas i sovrums fönstret där de får mycket sol. Kompisarna får stanna i gästhuset tills våren kommer. 

Grönt är skönt & piggar upp! Eller hur? 


Det sötaste jag vet..

Kyllan.blogg.se / 21 Februari, 2017 - 11:33 / Livet
0 kommentarer

Laddar mig full med C vitamin denna vintriga tisdags förmiddag. Snön föll återigen inatt & vi vaknade till ett vinterlandskap. Solen skiner & snart blir det promenix. 


De sötaste tassar jag sett. Kan inte titta mig mätt på denna lilla parvel som just nu ligger i min famn & åmar & mornar sig. Livet! 


Fantastiskt galet.

Kyllan.blogg.se / 18 Februari, 2017 - 07:14 / Livet
0 kommentarer

Som jag redan älskar dej. Varmt & innerligt. Finaste barn. Kan inte sluta titta på dej när du ligger i min famn. Mitt barn. Helt fantastiskt galet men ändå det mest naturliga i världen. 

Fint

Kyllan.blogg.se / 17 Februari, 2017 - 23:01 / Fint
0 kommentarer

Fick en super fin blombukett av mina chefer när Haddock kom. Den såg lite vissen & ledsen ut i morse så jag klippte ner de fina blommor som fanns kvar i mindre vaser. 


Choklad jag fick av mams & papps i födelsedags present fick också vara med på bild. Blev ett fint stilleben. 

Ska visa mer fina saker som jag fick när jag fyllde år. Men nu knoppar jag in så det får bli annan dag. Natti Natt! 

Karl Haddock.

Kyllan.blogg.se / 17 Februari, 2017 - 12:00 / Familj
0 kommentarer

Här har ni mej! Karl Haddock. Ett förträffligt fint och passande namn tycker vi. Vår lilla kapten Haddock. 

15 Februari 2017

Kyllan.blogg.se / 17 Februari, 2017 - 09:06 / Trevligheter
0 kommentarer

Godmorgon! Här har ni min födelseda' i några bilder. Vi hade fin väder & till vart om inte till Vaxholm, åkte vi för att fira. Det blidde räj-macka, bakelse & promenix i gnistrande solsken. Kvällen bjöd på ostbricka (efterlängtat!) & ett glas rötjut. Himla fin dag! Februari dagar

Kyllan.blogg.se / 14 Februari, 2017 - 12:34 / Livet
0 kommentarer

Vi har fått vinter igen & det är så fina dagar. Hög, klar luft & strålande sol. Gick promenad till sjön igår eftermiddag & som jag njöt. Kommer dröja ett tag innan jag hittat formen igen, men så skönt att komma ut på promenad & röra mig igen! Har ju de senaste månaderna varit väldigt begränsad i hur mkt jag kunnat röra mig. 


Vi var i Uppsala i går förmiddag & hälsade på Carl von Linné kliniken. Hade med oss tårta & de blev jätte glada att vi kom. Det var lite känslosamt att komma dit. Tänk så mkt som hänt på ett år? Det var nästan på dagen ett år sen vi var där för första gången. Då nedstämda, oroliga, ledsna, förhoppningsfulla ja många blandade känslor. Det är ett fantastiskt jobb de gör. 

 

Dagarna går..

Kyllan.blogg.se / 10 Februari, 2017 - 09:35 / Familj
0 kommentarer

Lite om vad vi pysslar med om dagarna. Sover, ammar, går promenad & sover igen. Myser & gossar. Jepp, bebis bubbla dé luxe! 


Ha en härlig helg, kraaaam! 


Frossa!

Kyllan.blogg.se / 07 Februari, 2017 - 13:25 / Vinter
0 kommentarer

Det är vinter igen! Några minusgrader, vinterlandskap & strålande sol. Gillas! Blir ju så mycket ljusare ute. Trots det kan jag inte låta bli att längta lite till våren. Frossar i blomster på Pinterest. Men, nu ska vi klä oss varmt & bädda ner pyret i vagnen. 


Tjingeling! 


En Vecka

Kyllan.blogg.se / 06 Februari, 2017 - 22:29 / Livet
0 kommentarer

Idag är det en vecka sedan det finaste kom till mitt & Oskars liv. Ett litet hjärta att älska. 


Jag tänkte inte skriva värsta förlossnings novellen. Bara lite kort. Mest för min egen skull. 

Det började natten till söndagen. Molande mensvärk, check. På söndagen var jag matt & trött. Vi åkte ju på liten tur till Waxholm vilket var skönt. Låg på soffan resten av eftermiddagen & kände att nu övergår molandet till förvärkar. Kröp upp i sängen efter middagen & var jätte trött men mådde bra. 

Vid 22 tiden började värkarna öka på & någon h senare tog det i rejält! Ringde BB Sthlm & förvarnade att vi nog kommer in i natt. Halv 2 ringde Oskar igen för då hade jag så jäkla galet ont. Slängde ihop våra saker & åkte till Danderyd. Alltså bilresan dit, längst i världshistorien! 

Vi blev mötta i dörren & kom direkt in i förlossningsrummet. BB Sthlm var helt fantastiska under de dagar vi var där. Eloge till dem & vi kunde inte haft det bättre. Iallafall, jag kämpade på med lustgas fram till halv 5 på morgonen men bestämde mig då för epidural. Bästa beslutet. Hade aldrig fixat det utan. Sen sov jag från & till några h. Oskar hämtade frukost, servade med saft & såg till att försvarets hudsalva fanns till hands. Underbara Oskar! 

Klockan 13:08 kom vår Lillen. Han vägde 3466 & var 52 lång. Vilket mirakel. Helt underbart. Min förlossning gick jätte bra. Det enda är smärtan. Men den hade jag aldrig, aldrig kunnat förbereda mig på. Den var helt enorm. Men titta vad vi fått! En helt perfekt liten bebis. Jag är utom mig av lycka. 
VÅR PRINS!

Kyllan.blogg.se / 05 Februari, 2017 - 12:53 / Livet
2 kommentarer

Hej på er & vet ni vad? Jo nu är han här hos oss! Ja för det blev ju en liten prins! Herregud vilken omvälvande vecka med massa massa känslor. Kommer skriva mer & berätta sen. Nu vill jag bara säga hej & att jag lever & att vi har en underbar liten baby & är i en härlig bebis bubbla. Här har ni honom. Visst är han helt underbar? 


Puss & kram På Er!