Mera Sommar..

Kyllan.blogg.se / 27 Juli, 2016 - 10:56 / Naturen
0 kommentarer

Lite fler sommar bilder. Blev en tur till favorit stället igår då det var väldigt varmt & kvalmigt ute. Fick några härliga soltimmar & lagom till vi skulle packa ihop oss kom det några tok svarta moln. Blev några coola bilder. Vädrets makter..

Men inte förän vi var hemma & inomhus brakade det loss. Skönt med regn som sköljer bort kvav luft.

Måndag att minnas

Kyllan.blogg.se / 26 Juli, 2016 - 08:23 / Livet
0 kommentarer

Låter bilderna tala för sig själv. Vilken underbar dag vi hade igår i Stockholms skärgård. Älskar sommar!

Sista Dagen

Kyllan.blogg.se / 23 Juli, 2016 - 07:42 / Livet
0 kommentarer

Även idag ska det bli sol & jag ska passa på att få fler salta dopp & fräknar på näsan. Semester för mig är just havet. Dras till det som en stark magnet. Har varit fantastiskt att denna veckan få sticka tårna i sanden & njuta av blå himmel & blått hav. Det är avkoppling för mig.

Har massor med härliga bilder att visa från denna underbart fina ö. Blivit helt kär i Gotland. (Kanske för att jag tycker att den påminner så mycket om Skåne hihi..)

Kommer absolut att återvända hit. Ganska snart till och med. Tänk att checka in på ett litet b&b i Visby mitt i mörkaste vintern med all julbelysning som glittrar mot kritvit snö.. Inte dumt alls.

Lata dagar..

Kyllan.blogg.se / 22 Juli, 2016 - 08:03 / Sommar
0 kommentarer

..och de salta, sköna, varma dagarna fortsätter här på Gotland..

Hej!

Kyllan.blogg.se / 21 Juli, 2016 - 07:23 / Trevligheter
0 kommentarer

Godmorgon, jag kikar in lite fort för att bara säga hej & att Gotland är helt fantastiskt. Jag njuter. Vi har prickat in kanon väder så sol & bad finns det gott om. Men gör annat fint & mysigt med. Har inte tid med blogg & mobil när det finns så mycket roligt att göra & vänner att umgås med. Så ni får en Gotlands up date sen. Hoppas ni mår lika bra i sommaren som jag. Puss!

Vad händer?

Kyllan.blogg.se / 14 Juli, 2016 - 08:36 / Trevligheter
0 kommentarer

Ja hej svej & vad händer på semestern? Jo! Den började ju för snart en vecka sen då vädret var sommar åkte vi bums efter jobb till Waxholm för ett dopp i det blå, burgare i hamnen & en glass på hörnet. Vet nog inget bättre sätt en semester kan börja på.

Sen blev det lördag & mera sol & bad i skärgården..

Vädret har blivit något sämre. Vi har plockat bär i alla dess former & färger. Tagit tupplurer mitt på dagen & ätit blomkolsmos med primörer.

En dag åkte vi till Norrtälje & åt räksmörgås. Gick i loppis butik & letade bikini.

Vi ses om ett tag igen. Skön sommar till er!

Från England

Kyllan.blogg.se / 12 Juli, 2016 - 11:29 / Vänner
0 kommentarer

Kom ett litet paket igår innehållandes något 'stort'! Titta vilket fint armband. Tack Alexandra & så fint att du har ett likadant.

Nu är det semester tider. Kommer snart en liten uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna. Nu ska jag plocka mera hallon!

Semester?

Kyllan.blogg.se / 06 Juli, 2016 - 23:30 / Trevligheter
0 kommentarer

Oj vilken fin eftermiddag & kväll. Häng på altan (er!) & grillat, rose & de sista skånska jordgubbarna från ljungen. Yey! Kändes som semester idag!

Finaste vännerna. Tack för ikväll.
Och Oskar & Sture i hatt. Sötnötar!

Piffar

Kyllan.blogg.se / 06 Juli, 2016 - 06:21 / Trevligheter
0 kommentarer

Vilka underbara sommarkvällar vi haft de senaste dagarna. Riktig sommar igen! Igår kväll vart det pyssel & fix. Stök & bök. Gräsklippning & städning. Vi gick inte in förän klockan slog halv tio. Såå härligt. Några h senare anlände Sofie, Jocke & lilla Sture. De sover i gästhuset & stannar till torsdag. Ikväll blir det grillkväll hos Fredrik & Vendela. Mys!

Några av trädgårdens blommor blir vackra i ett Höganäs krus. Luktärterna luktar himelsk. Måste plocka in en liten bukett.

Ha en fin onsdag. Kram E

Fyra från Midsommar

Kyllan.blogg.se / 03 Juli, 2016 - 12:00 / Trevligheter
0 kommentarer

Du är så fin i din Stetson älskling!
Och fina är det här paret. Yes indeed..

MAGI

Kyllan.blogg.se / 02 Juli, 2016 - 22:14 / Livet
0 kommentarer

Hej då juni & hej juli & oj så kass jag känner mig på att uppdatera här! Lite annat som tar min tid just nu. Men här kommer en liten check up på lite som hänt den senaste veckan..

Det var ju ren & skär magi i onsdags kväll. Vänner, picknick i det gröna, Skansen, sommarkväll & såklart Lars Winnerbäck. Det blev bokstavligt startskottet på sommaren. I slutet av konserten avfyrades massor med fyrverkerier över scenen, Lasse, Skansen & alla vi tusentals i publiken. Magi!!

Sen blev det torsdag kväll & det blev aw / middag med jobbet. Vi åt på Ljunggrens, Bruno gallerian på söder. Alltså himmel så bra mat & goda drinkar! Bor du i Sthlm ät där bums & ska du till Sthlm ät där mums!

Sen blev det lördag. Ledig med min kille. Fix & trix i trädgård. Promenad med vovve & mera fix. Grillade laxkotlett som blev perfekta. Nypotatis, citron & lime sås, våra egna sockerärter & alltså jag typ dog så gott! Bär & glass till efterrätt. Vilken helt fantastisk lyx det är att kunna plocka jordgubbar, hallon & smultron i vår trädgård. Skitiga händer som har planterat pumpor & bundit upp tomatplantor. Livet det..

Sen Film & nu slökollas det på fotboll. Hörrenni, vi syns..